Wc ontstoppen Venlo

Is het ontstoppen van de wc een makkelijke taak? Niet als u het zelf doet. U heeft mogelijk al van alles geprobeerd, anders was u niet op onze website beland. Gelukkig zit u hier meteen goed: in Venlo beschikken wij over de beste riooldeskundigen. Eén telefoontje is genoeg: u wordt binnen 24 geholpen, hoe ernstig de verstopping ook mag zijn!

Wc ontstoppen: wat u niet moet doen

Denkt u erover om het nog eenmaal te proberen? Gebruik dan een rubberen ontstopper of strooi wat soda in uw wc. Voeg dan wat warm water of azijn aan de soda toe. Wat u in ieder geval niet moet doen, is de volgende methodes toepassen:

  1. Uw wc ontstoppen met cola: uw wc wordt daar alleen zeer plakkerig van.
  2. Uw wc ontstoppen met een kledinghanger: u zou de pot kunnen beschadigen!
  3. Uw wc ontstoppen met een chemische ontstopper: dit soort middelen zijn zeer slecht voor uw leidingen. Ze verstoren bovendien de waterzuivering en zijn erg slecht voor het milieu!

Wc ontstopping door onze expert

Het laatste wat u wilt, is dat uw wc of uw leidingen beschadigd raken. Voor een wc ontstopping zijn er dan ook genoeg veilige en snellere manieren. Die zekerheid krijgt u als u onze rioolvakman inschakelt. Hij kan de blokkade op de volgende manieren verwijderen:

  • Een (elektrische) verenmachine freest uw wc-afvoer uit. Op deze machine zitten speciale freeskoppen. Deze worden zodanig afgesteld dat de wc en de leidingen niet bekrast kunnen worden.
  • Met waterdruk kunnen allerlei soorten resten en voorwerpen uit uw wc verwijderd worden. De expert gebruikt dan een hogedrukreiniger.
  • Sommige blokkades kunnen beter verwijderd worden met niet-elektrische middelen, zoals de traditionele ontstoppingsveer. Deze komt goed van pas als er kluwen doekjes of maandverband uit uw wc moeten worden gehaald.

Kosten wc ontstoppen Venlo

Onze expert doet al het mogelijke om uw wc te ontstoppen. Toch kan het voorkomen dat de blokkade wordt veroorzaakt door een ernstiger rioolprobleem, zoals een gebroken of verschoven leiding of wortelgroei in uw leidingen. Onze expert zal zijn plannen dan moeten aanpassen. Reparaties of renovaties zijn dan mogelijk niet uitgesloten. Houd dus rekening met onverwachte werkzaamheden, tenzij u al weet wat de blokkade veroorzaakt.

Wilt u al advies voor een goed werkende wc?

U heeft het misschien al vaker gehoord: goed onderhoud is cruciaal als u wilt dat uw wc goed blijft doorspoelen. U doet misschien al het nodige, maar wie weet passen de volgende tips nog prima in uw huishoudplan:

  • Giet geen olie of vet in uw wc. Het kost vaak een dag om een vetklomp te verwijderen!
  • Reinig de afvoer van uw wc maandelijks met wat soda en heet water.
  • Zijn er, naast uw wc, meerdere sanitaire voorzieningen geblokkeerd? Bel ons dan meteen. De hoofdleiding kan verstopt zijn geraakt of er is een defect in uw riolering ontstaan. Dit soort problemen kunnen wij ook voor u oplossen!

Snel uw wc ontstoppen? Ook bij spoed komen wij langs.

Uw wc weigert natuurlijk dienst op de meest onmogelijke momenten. Maak het uzelf makkelijk en bel onze rioolvakman uit Venlo nu voor een afspraak. Ook als uw wc in het weekend of op een feestdag dreigt te overstromen moet u ons contacteren. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een expert komt aanbellen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!