Riool ontstoppen Venlo

Wij helpen u graag bij een rioolontstopping in Venlo

Kunt u uw wc niet gebruiken of kunt u geen vaat wassen? Een blokkade in het riool kan de werking van elke sanitaire voorziening verstoren. Wij willen u geen dag langer met dit soort problemen laten zitten: bel onze riooldeskundige in Venlo daarom zo snel als u kunt! Riool ontstoppen in Venlo? Met de kennis en ervaring van de rioolvakman in Venlo kunt u al binnen een dag van de storing in uw riool verlost zijn.

Riool ontstoppen Venlo: belt u een loodgieter of een rioolvakman?

Een specialist inschakelen voor het riool ontstoppen in Venlo? Een rioolvakman heeft zich gespecialiseerd in het ontstoppen van riolering. Hij weet precies hoe het riool werkt en heeft ook al het mogelijke gereedschap bij zich. Een loodgieter spitst zich eerder toe op de watertoevoer in uw woning of bedrijf. Zo kan hij een lekkende douche of problemen met een cv-ketel verhelpen. Een riool ontstoppen is echter niet zijn hoofdvak. Daarvoor moet u echt Ontstoppingsbedrijf Venlo inschakelen!

Riool ontstopping in Venlo door onze professional

Veel blokkades in het riool in Venlo worden veroorzaakt door een tijdelijke opstopping, maar er kunnen ook problemen optreden bij een defect aan het riool. Wat is er bij u aan de hand? Daar komt onze rioolvakman wel achter!

 1. Hij kiest het nodige gereedschap.
 2. Uw riool wordt ontstopt met een verenmachine of een hogedrukapparaat.
 3. Zit de (oorzaak van de) verstopping te diep? Dan voert hij een inspectie uit.
 4. Met een inspectie kan de blokkade worden gevonden en kan de expert de staat van uw riool bekijken. Misschien vindt hij wel een defect?
 5. De vakman verwijdert de blokkade. Is er inderdaad sprake van een groter probleem, dan biedt hij u een oplossing. Gaat u akkoord met de kosten, dan kan hij de reparatie voor u uitvoeren.
 6. Heeft u nog vragen na de ingreep? Dan mag u onze vakman altijd bellen voor advies.

Kosten riool ontstoppen Venlo

Onze vakman kan op allerlei problemen stuiten als hij uw riolering in Venlo gaat ontstoppen. Een vaste prijs is daarom lastig te bepalen op dit moment. Onze specialist moet namelijk zoveel mogelijk informatie hebben over uw probleem. Hij stelt zich dan de volgende vragen:

 • Waardoor wordt de ophoping in uw riolering veroorzaakt?
 • Hoe hardnekkig is deze blokkade?
 • Is het opgehoopte vuil eenvoudig bereikbaar?
 • Welk gereedschap is het meest geschikt om de blokkade te verwijderen?
 • Moet er ook een inspectie worden uitgevoerd? Is er sprake van een ernstiger probleem in uw riolering?
 • Hoeveel uren neemt het riool ontstoppen in Venlo in beslag?
Natuurlijk mag u ons alvast bellen voor een kostenraming. Onze specialist zal u dan mogelijk wat extra vragen stellen om een helder beeld te krijgen van uw probleem. Eenmaal ter plekke zal hij de situatie wel met eigen ogen kunnen beoordelen. Maakt u meteen een afspraak met ons? U krijgt dan zeker duidelijke antwoorden én oplossingen!

Riolering ontstoppen in Venlo? Dan belt u ons.

Onze rioolvakmannen bedienen iedere dag verschillende woningen, bedrijven en instellingen in Venlo. Eenmalig of periodiek. Het riool ontstoppen in Venlo kan al binnen een dag, mogelijk zelfs binnen een uur als u ons nu belt. Heeft u nog vragen over onze dienst? Ook dan mag u ons bellen. Bij alles wat met uw riolering te maken heeft helpt Ontstoppingsdienst Venlo graag!

Riool ontstoppen in Venlo?

Wij staan 24/7 voor u klaar!