Afvoer ontstoppen Venlo

Ontstoppingsveren kunnen uw afvoer beschadigen als u niet uitkijkt. Chemische ontstoppers bevatten bovendien zeer agressieve en schadelijke stoffen: ook deze kunt u beter niet gebruiken voor een afvoer ontstopping. Beter is om meteen onze riooldeskundige in Venlo te bellen. Hij kan immers snel en zonder schade uw afvoer ontstoppen.

Hoe werkt een professionele afvoer ontstopping?

Een verstopping kan één of meerdere sanitaire voorzieningen treffen. Dit komt voor als er een prop in de hoofdleiding zit of als er sprake is van gescheurde of gebroken leiding. Mogelijk krijgt u dan ook last van lekkages. Gelukkig heeft onze rioolvakman overal een oplossing voor! Zo kan hij als volgt te werk gaan:

 1. Hij analyseert het probleem. Mogelijk weet u al wat de blokkade veroorzaakt: misschien zijn er te veel resten in één keer doorgespoeld of is er per ongeluk een voorwerp in uw afvoer beland?
 2. De expert kiest het meest geschikte gereedschap uit voor de afvoer ontstopping.
 3. De blokkade in uw afvoer wordt met een verenmachine of hogedrukapparaat verwijderd.
 4. Heeft u al vaker last gehad van geblokkeerde afvoeren? Onze expert zal uw riolering dan moeten onderzoeken op defecten. Dit kan met een rioolcamera.
 5. Is er inderdaad sprake van een defect, dan zal onze specialist u nieuwe werkzaamheden voorstellen.
 6. Kan de afvoer ontstopping zonder verdere problemen voortgezet worden? Dan kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw afvoeren!
 7. Onze expert geeft u nog wat gratis adviezen over (het onderhoud van) uw riolering.

Kosten afvoer ontstoppen Venlo

Niet alle vuilresten zijn even makkelijk te verwijderen. Soms is er wat meer tijd voor nodig dan gepland. Op dit moment weten wij nog niet waardoor uw afvoer geblokkeerd is geraakt. Wel kunt u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze specialist staat u dan graag te woord. Nodigt u hem uit? Dan zal hij een definitieve prijs kunnen bepalen aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor wordt uw afvoer geblokkeerd?
 • Hoe ernstig is deze blokkade?
 • Hoe diep zit deze blokkade? Is het met standaard gereedschap te bereiken?
 • Welk gereedschap is het meest geschikt om de blokkade te verwijderen?
 • Wat is de staat van uw riool? Spelen er grotere problemen? Zijn er ook reparaties nodig?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om uw probleem op te lossen?
Als u belt voor professionele hulp, dan kunt u allerlei voordelen verwachten. Zo wordt u altijd binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend en op feestdagen. Daarnaast zijn onze specialisten dag en nacht inzetbaar, dus als uw toilet ‘s nachts overstroomt, moet u ons zeker bellen!

Vandaag uw afvoer ontstoppen? Vandaag geregeld.

Onze rioolvakman in Venlo is op alles voorbereid. Heftige verstoppingen door vet, haren of ander materiaal kunnen met vele middelen en op vele manieren worden opgelost. Ook voor grotere rioolproblemen kunt u ons bellen: al onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het riool en gebruiken alleen gereedschap van hoge kwaliteit.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!